Dit kan toch niet waar zijn?

NU MET PROJECTFINANCIERING SPARKASSE MITTELSACHSEN, SLECHTS € 5.000 EIGEN INBRENG!

Uw eigen compleet gerenoveerde (tweede) woning vanaf € 24.700 k.k.?

Ja, dat kan! Op 713 km afstand vanaf Utrecht ligt het prachtige dorp Schönborn Dreiwerden (Rossau). Gelegen in een schitterend bosrijk gebied, in hartje deelstaat Sachsen, aan de rivier de Zschopau in Duitsland. Bekende steden in de nabije omgeving zijn Dresden, Chemnitz en Leipzig. Wij bieden hier compleet gerenoveerde appartementen te koop aan. De woningen zijn in de jaren dertig gebouwd en kenmerken zich door hun klassieke stijl.  Wat vooral in de omgeving opvalt is de rust, ruimte en de prachtige natuur.  Een prima locatie om u uit het drukke bestaan terug te trekken en tot rust te komen, wanneer u maar wilt. Op nog geen uur rijden is het wintersportgebied Oberwiesenthal bereikbaar, Duitslands hoogstgelegen stad.

De appartementen hebben een oppervlakte vanaf 38 m2 (twee-kamer) tot 68 m2 (drie-kamer) en zijn bijzonder mooi gelegen. Laat u verrassen door deze stijlvolle appartementen, de natuurrijke omgeving en de bijzonder aantrekkelijke koopsommen en financieringsmogelijkheden!

    

Direct de brochure dowloaden? Klik hier!

 

Ook interesse in een vakantiewoning in Estland? Klik hier  voor een splinternieuwe vrijstaande villa in Porkunie nabij Porkunie Lake, 1,5 uur rijden vanaf Tallinn.  Koopsom vanaf € 177.000.

Aantrekkelijke financiering met Sparkasse Mittelsachen

vanaf € 5.000,--

Meer informatie...

 

 

Puur genieten!

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.